Kinderfeestje

Heeft u zoon of dochter zijn verjaardagsfeestje binnenkort, maar weet u nog niet hoe u dat wilt vieren, dan hoeft u niet verder te zoeken.

U kunt bij ons terecht voor een leuk feestje met lekkere pannenkoeken die de kleine gasten zelf mogen versieren met allerlei lekkers...

Wij ruimen de boel op, dat scheelt een hoop werk thuis. De volgende feestjes bieden wij graag aan en voor suggesties over de invulling staan wij altijd open.

Arrangement Peter Pan € 9,50 p.p.

Spelen in Neverland met Peter Pan, Kapitein Haak, Tinkerbell en alle andere vriendjes. Heerlijke pannenkoeken versieren en eten met lekkere limonade en een ijsje toe.

Tot slot mogen jullie een mooi cadeau uitzoeken uit de schatkist.

Arrangement Prinses € 12,50 p.p.

Verkleden als een echte prinses, met een prinsessenoutfit (daar zorgen wij voor). Er wordt voor je gezongen met echt vuurwerk. Spelen in Neverland met Peter Pan, Kapitein Haak, Tinkerbell en alle andere vriendjes. Heerlijke pannenkoeken versieren en eten met lekkere limonade en een ijsje toe.

Tot slot krijgen jullie een cadeau uit de schatkist.

Arrangement Kapitein Haak € 12,50 p.p.

Verkleden als een echte piraat met een piratenoutfit (daar zorgen wij voor). Er wordt voor je gezongen met echt vuurwerk. Spelen in Neverland met Peter Pan, Kapitein Haak. Tinkerbell en alle andere vriendjes. Heerlijke piraten pannenkoeken versieren en eten met lekkere limonade en een ijsje toe.

Tot slot krijgen jullie een echt piratencadeau.